Beste make-up spiegels

De beste make-up spiegels van 2021

Popula  â€¢  Laatst bijgewerkt op 2 maart 2020

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? Als het aan je nieuwe make-up spiegel ligt, ben jij dat natuurlijk! Je kent het wel: je hebt anderhalf uur voor de spiegel staan zwoegen om er op en top uit te zien, maar zodra je in het zonlicht verschijnt, lijk je meer op een vampier met slaaptekort. Goede kans dat deze situaties voortkomen uit slecht of weinig licht. Met behulp van een make-up spiegel heb je hier geen last meer van.

Deze spiegels zijn voorzien van verlichting die zonlicht nabootst. Je ziet dus gelijk het eindresultaat, hoe donker het ook om je heen is. Heb je interesse in meer informatie over deze spiegels, en in onze aanraders, lees dan vooral verder.

Beste koop van 2021
SimpleHuman Compacte Make-up Spiegel met verlichting
De beste make-up spiegel voor op reis

Simplehuman Sensor Spiegel Compact

 • Opvouwbaar met bijbehorende reisetui
 • Automatische verlichting dankzij de sensor
 • Anti-condens laag
 • Tru-lux verlichting bootst zonlicht na
 • Draadloos gebruik dankzij de meegeleverde accu

Afbeelding Product Voor wie? Waar te koop?
SimpleHuman Compacte Make-up Spiegel met verlichting
Beste koop

Simplehuman Sensor Spiegel Compact

Beste make-up spiegel voor reizende make-up liefhebbers. Opvouwbaar, geavanceerde sensoren en met de meegeleverde reisetui en accu is dit écht een spiegel die je altijd bij je kan hebben.
Medisana CM840 goedkope Make-up Spiegel Review
Budget

Medisana CM840

Beste goedkope make-up spiegel van kwaliteit voor hen met een kleiner budget.
Make-up Spiegels
High-end

SimpleHuman Sensor Spiegel Pro Wide View

Beste luxe make-up spiegel voor de dedicated make-up lovers.
Hangende make-up spiegel van SimpleHuman

Simplehuman Sensor Spiegel Hangend

Beste make-up spiegel voor iedereen met wat minder ruimte.
Melodii Compacte Make-up spiegel met verlichting
Compact

Melodii Compact Make-up Spiegel

Beste make-up spiegel voor iedereen die er onderweg ook goed uit wilt zien.

Functies van een make-up spiegels

Verbinding met een app

Als je een echte luxe make-up spiegel heeft, heb je kans dat deze via wifi of bluetooth met een smartphone app verbinding kan maken. Via deze app heb je toegang tot verschillende functies. Zo kan je onder andere verschillende lichtsferen instellen voor als je bijvoorbeeld naar een borrel gaat en wil zien hoe je make-up er in die lichtsituatie uitziet.

Sensoren

Met een sensor kan je make-up spiegel twee dingen. Als eerst heeft deze vaak de mogelijkheid om het licht aan te passen aan je omgeving. Het is natuurlijk niet altijd nodig (of wenselijk) om jezelf in vol zonlicht te bekijken. In deze gevallen is het prettig als je niet constant door je spiegel wordt verblindt. Ook beschikken sommige make-up spiegels over sensoren waarmee ze kunnen registreren of je in de spiegel kijkt of niet. De lichten gaan dan automatisch aan wanneer je er gebruik van maakt.

Timer

Deze functie is wederom voor de echte luxe modellen. Met een timer kun je instellen hoe lang je de tijd hebt om achter de spiegel te zitten. Als de tijd bijna om is, gaat het licht van de spiegel knipperen. Ideaal voor iedereen die beperkte tijd heeft om zich klaar te maken in de ochtend.

Waar je op moet letten bij het aanschaffen van een make-up spiegel

Tweezijdige spiegel

Veel make-up spiegels beschikken over twee zijden: een normale spiegel en een vergrootspiegel. Met hoeveel de spiegel kan vergroten hangt van het model af. Vaak is dit een vergroting van tussen de 5 en de 10 keer.

Grootte en vorm

Welk formaat spiegel het beste bij je past is natuurlijk afhankelijk van je voorkeur. Ze zijn te verkrijgen in elke vorm en maat. De luxere modellen zijn vaak wat groter. Handig voor het overzicht, maar misschien minder geschikt voor kleine appartementen of badkamers. De kleine modellen kun je soms aan je muur hangen, dit is dan weer erg efficiënt voor kleine ruimtes.

Wat betreft vorm zijn make-up spiegels vaak te krijgen in zowel ronde, als rechthoekige vormen. Naast uiterlijk, zijn de ronde spiegels meestal voorzien van een tweede kant met vergrootspiegel. Je kan de spiegel dan omdraaien in zijn standaard. Rechthoekige make-up spiegels hebben de voorkeur wanneer je op zoek bent naar een iets grotere spiegel. Als de rechthoekige spiegels over een vergrootspiegel beschikken, zit deze meestal aan de zijkant vast in plaats van aan de andere kant.

Verlichting

Make-up spiegels en visagiespiegels zijn voorzien van led- of TL verlichting. Hoewel TL prima is om je bij klaar te maken in de ochtend, is voor dagelijks gebruik toch ledverlichting aan te raden. In het geval van deze led lampen heb je meer controle over het licht en dus vaak ook meer functies dan alleen aan of uit. Daarnaast gaan led lampjes een stuk langer mee en is je spiegel dus veel duurzamer.

Kunststof of metaal?

Welke materiaal je het beste kan kiezen voor je gloednieuwe make-up spiegel heeft vooral met je voorkeur te maken. Wel is het zo dat metalen spiegels vaak iets steviger zijn en qua uiterlijk een wat meer luxere uitstraling hebben. Het voordeel van kunststof is dat dit materiaal lekker licht is. Als je de spiegel graag meeneemt, is kunststof dus een logische keuze.

Bediening

Voor echte luxe is het een mogelijkheid om een spiegel aan te schaffen met automatische aan- en uitschakeling. Handig, want dan wordt je spiegel niet zo snel vies! Andere opties zijn bijvoorbeeld touch-knoppen, simpele knoppen op het standaard of aan- en uitschakeling via een bijbehorende app. Houd per product de mogelijkheden in de gaten als je een specifieke voorkeur hebt.

De vijf beste make-up spiegels

Kiezen is lastig, dat snappen wij ook. Daarom hebben we hieronder de vijf beste make-up spiegels van 2020 voor je op een rijtje gezet.

 • Opvouwbaar met bijbehorende reisetui
 • Automatische verlichting dankzij de sensor
 • Anti-condens laag
 • Tru-lux verlichting bootst zonlicht na
 • Draadloos gebruik dankzij de meegeleverde accu
 • Moet opgeladen worden
 • Compact formaat
 • Hogere prijs
Beste koop
https://www.popula.nl/wp-content/uploads/2019/06/Simplehuman-Sensor-Compact-Make-up-Spiegel.jpg

Wanneer je op reis bent heb je natuurlijk geen zin om een enorme spiegel met je mee te zeulen. Helaas laten hotel spiegels vaak ook wat te wensen over. Met deze Sensor spiegel van Simplehuman, neem je je ‘smart’ spiegel gemakkelijk met je mee.

Met dit knappe staaltje technologie wordt je spiegelbeeld 10x vergroot en kun je ieder detail op je gezicht zien. De spiegel is dankzij de mobiele standaard compleet plat te leggen, waardoor je hem in het bijbehorende reisetui kan opbergen. Zoals de naam al zegt, beschikt ook deze spiegel over een gezichtssensor. Het licht gaat dus automatisch aan wanneer je voor de spiegel gaat zitten.

Doe je dit toch liever handmatig? Dit is ook een optie, met behulp van de handige aan- en uitknop op de achterkant van de spiegel. Wanneer de batterij van de spiegel leeg is, laad je deze gemakkelijk met de micro-usb kabel op. De opgeladen spiegel gaat tot wel 5 weken mee. Weer een stekker minder die je hoeft in te pakken!

Dankzij de anti-condens laag kun je de spiegel zelfs gebruiken als je net hebt gedouched, of als iemand anders aan het douchen is. Handig voor kleine hotel kamers! Ook deze spiegel van Simplehuman maakt weer gebruik van tru-lux led-verlichting. Dankzij de tru-lux technologie wordt het zonlicht zo nauwkeurig mogelijk nagebootst en zie je direct het resultaat wat je in de buitenlucht ook zal zien.

Wauw! Met deze Simplehuman make-up spiegel heb je op reis ook je beste vriendin bij je. Met een handig opbouwbaar design, een meegeleverd reisetui en een draadloze accu hoef je je geen zorgen te maken over je uiterlijk!

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis via bol voor €95
  • Lagere prijs
  • Led-verlichting
  • Inclusief 5x vergrotende spiegel
  • Draadloos
  • 13cm doorsnee aan de kleine kant
  • Kan niet aan de muur bevestigd worden
  Budget
  https://www.popula.nl/wp-content/uploads/2019/06/Medisana-88550-CM840-Cosmetica-spiegel-Review.jpg

  Voor een make-up spiegel zonder poespas is de CM840 van Medisana een prima model. Dit product heeft dan misschien wat minder luxe functies, maar gezien het zachte prijsje kan je zeker niet klagen! De cirkelvormige, draaibare spiegel beschikt over een normale spiegel aan de ene kant en een 5x vergrotende spiegel aan de andere kant. De spiegel heeft een doorsnee van 13cm en is omringd door led verlichting. Ideaal voor precisiewerk als je geen toegang hebt tot natuurlijk zonlicht.

  De CM840 van Medisana is volledig draadloos dankzij de 4 AAA batterijen die erin gaan. Je hoeft dus ook niet je spiegel iedere dag op te laden. De spiegel is voorzien van een stabiele voet met een hoogte van 31,5 centimeter. Je hoeft dus niet constant voorover te bukken voor goede gezichtsverzorging.

   Uiterlijk 28 september in huis via bol voor €34.6
   • Bootst het licht van veelbezochte plekken na
   • Sensor schakelt het licht automatisch aan als je voor de spiegel gaat zitten
   • Tru-lux zorgt voor licht gelijk aan natuurlijk zonlicht
   • Inclusief vergrootspiegel
   • Kan niet aan de muur bevestigd worden
   • Moet worden opgeladen
   • Hogere prijs
   High-end
   https://www.popula.nl/wp-content/uploads/2019/06/Simplehuman-Sensor-Spiegel-Pro-Wide-View.jpg

   Als je je een echte diva wil voelen is de Sensor Spiegel Pro Wide View de spiegel voor jou. Met een aantal geavanceerde trucjes heeft deze ‘smart’ spiegel echt alles in huis. De drie panelen zorgen ervoor dat je je gezicht vanuit alle hoeken kan bekijken. Voor bijvoorbeeld het epileren van je wenkbrauwen wordt een handig magnetisch vergrootspiegel (vergroot 10x) meegeleverd. Je kan deze dankzij de magneet waar je maar wil op de spiegel plaatsen, zo hangt ‘ie nooit in de weg.

   De Sensor spiegel beschikt, zoals de naam al suggereert, over een sensor. Deze herkent je gezicht als je voor de spiegel gaat zitten en zet de lampen automatisch aan. Natuurlijk kun je deze ook handmatig aan- en uitzetten met de knop aan de achterkant van de spiegel. Je kan dit model van Simplehuman gewoon draadloos gebruiken. Als de batterij leeg is, laad je deze makkelijk op met de micro usb kabel. Vervolgens gaat hij weer tot 4 weken mee.

   Dankzij de Tru-lux functie wordt natuurlijk zonlicht nagebootst, waardoor je ieder detail goed kan zien. Met de speciale app kan je de kleurweergave-index op al je veelbezochte plekken opslaan. Zo kan je thuis de belichting van je werkplek of favoriete café nabootsen. Zo kom je niet meer voor vervelende verrassingen te staan als je van huis bent.

    • Aan de wand te monteren
    • Draadloos
    • Anti-condens laag
    • Tru-lux led verlichting
    • Hogere prijs
    • Moet worden opgeladen
    • Alleen 5x vergroting mogelijk
    https://www.popula.nl/wp-content/uploads/2019/06/Simplehuman-Sensor-Spiegel-Hangend.jpg

    Om wat ruimte te besparen kan het gewenst zijn om een spiegel aan de muur te kunnen hangen. Met dit model van Simplehuman haal je echt de ultieme verstelbare muurspiegel in huis. Dankzij de bewegende, telescopische arm kun je de spiegel precies in de positie zetten die je nodig hebt. De spiegel zelf heeft een doorsnee 20cm en is omhoog, omlaag en opzij te positioneren. Omdat het een draadloze spiegel is, zit er tijdens het heen en weer bewegen geen irritante kabel in de weg. Wanneer de batterij leeg is, laad je hem met behulp van een micro-usb kabel makkelijk op. Vervolgens gaat de verlichting weer tot 5 weken mee.

    Je reflectie wordt in deze sensor spiegel altijd 5x vergroot, zodat je je gezicht in detail kan zien tijdens het opmaken of scheren. Ook beschikt dit model van Simplehuman over een anti-condens laag, zodat je zelfs als je net hebt gedouched de spiegel kan gebruiken.

    Dankzij de speciale sensor gaat de led-verlichting die de spiegel omringt automatisch aan wanneer je je gezicht voor de spiegel houdt. Natuurlijk is de verlichting ook handmatig aan- en uit te zetten. De led-verlichting is voorzien van de Tru-lux functie, waarmee natuurlijk zonlicht nagebootst wordt. Je ziet dus tijdens het opmaken meteen hoe het resultaat er in het zonlicht uit zal zien.

     Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis via bol voor €187
     • Compact design
     • Zowel een normale- als een vergrootspiegel (7x)
     • Duurzame led-verlichting gaat tot 20.000 uur mee
     • Tru-Daylight technologie zorgt voor een zonlicht effect
     • Niet oplaadbaar
     Compact
     https://www.popula.nl/wp-content/uploads/2019/06/Melodii-Compact-Make-up-Spiegel.jpg

     Natuurlijk wil je er onderweg ook altijd op en top uitzien. Met deze compacte make-up spiegel, die makkelijk in je handtas past, check je on the go makkelijk of alles nog goed zit.

     De compacte spiegel is opvouwbaar, waardoor hij goed beschermd blijft. Aan de binnenkant is dit model voorzien van twee spiegels: één aan de bovenkant (7x vergroting) en één aan de onderkant. De onderste spiegel is omringd door led-verlichting. Dit compacte design is makkelijk met één hand vast te houden en heeft een licht gewicht. De batterijen worden meegeleverd en gaan, dankzij de duurzame led-verlichting tot wel 20.000 uur mee.

     De led-verlichting is voorzien van Tru-Daylight technologie. Dit houdt in dat het licht zo nauw mogelijk natuurlijk zonlicht nabootst. Hoe donker je omgeving dus ook is, je zult niet voor vervelende verrassingen komen te staan als je weer in het zonlicht bent.

      Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis via bol voor €21.95

      Reacties

      Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

      Geef een reactie:

      Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.

      Specificatie Simplehuman Sensor Spiegel Compact Medisana CM840 SimpleHuman Sensor Spiegel Pro Wide View Simplehuman Sensor Spiegel Hangend Melodii Compact Make-up Spiegel
      Gewicht 1,2 kg 5,7 kg 2,2 kg 0,2 kg
      Kleur zilver Zilverkleurig Zilver Zwart
      Merk Simplehuman
      Seizoenscollectie Basics
      Seizoensjaar Never out of stock
      Stijl Modern
      Type spiegel Wandspiegel
      Voor binnen of buiten Voor binnen
      Vorm Rond