Black & Decker GW3030 is de krachtigste bladblazer

Beste bladblazer om je tuin schoon te houden

Popula  •  Laatst bijgewerkt op 5 september 2022

Je tuin is een belangrijk onderdeel van je huis. En je huis houd je het liefst schoon. Met een goede bladblazer zijn je zorgen over een verwilderde tuin straks voorbij. Waar veel mensen bladblazers zien als een werktuig voor één taak, ligt de waarheid toch echt anders. Naast bladeren kunnen ze worden ingezet om zand weg te blazen, lichte sneeuw weg te halen en in sommige gevallen zelfs tuinafval kunnen opblazen.

Maar wat is de beste keuze voor jou? Van een bladblazer met accu of juist een bladblazer aan het netstroom, de verschillende soorten bladblazers variëren in kracht, functionaliteit en prijs. In deze koopgids helpen we je met het kiezen van de beste bladblazer voor jouw tuin of gazon. Niet elke bladblazer is geschikt voor elke klus, lees na de onderstaande top vier verder voor extra aankoop informatie voor bladblazers.

Beste koop van 2024
Benzine Bladblazers
De beste koop bladblazer

Wolf Garten LBV 2600 E

 • Goed geprijsd
 • Opvangzak van 50 liter
 • Gewicht van 3,5 kilo
 • Goede blaaskracht van 270 km/uur
 • Hoge zuigkracht van 16m3/minuut

Beste bladblazers

In de onderstaande tabel hebben we de beste bladblazers op een rijtje gezet. Als je niet precies weet welk model het best bij jouw wensen past, lees dan onze volledige reviews verder op de pagina.

Afbeelding Product Voor wie? Waar te koop?
Benzine Bladblazers
Beste koop

Wolf Garten LBV 2600 E

De beste bladblazer qua prijs/kwaliteitsverhouding - geschikt voor de meeste klussen, maar minder geschikt voor een hoop zware, natte bladeren.
Einhell Accu Bladblazer Review

Black & Decker GW3030BP

Beste bladblazer voor de zwaardere klussen waar meer blaaskracht voor nodig is. Extra veel kracht voor zuigen + blazen en de opvangzak gaat handig op je rug. Daar krijg je echter wel een geluidsniveau van 107 dB voor terug.
Hyundai 3-in-1 Leafblower

Hyundai 3-in-1 Leafblower

Voor tuinierders die een betaalbare bladblazer zoeken
Eurom Gardencleaner 3000 is de budgetkeuze bladblazer
Stille bladblazer

Einhell GE-CL 18 Li KIT

Minder geluid tijdens 't blazen? Kies dan voor deze stillere bladblazer met maximaal 85 dB. Flink hard, maar écht een stuk minder dan de rest.

Waarom een bladblazer kopen?

Het blijft een luxe product, maar in dit geval kan het je leven toch een stuk makkelijker maken. Als je een grote tuin hebt en elk jaar weer last hebt van bladeren, dan is een bladblazer bijna een must. Doei rugklachten en hallo genieten van je vrije dag.

 • Sneller en minder intensief dan met een hark
 • Van kleine bladeren tot zware, natte bladeren
 • Multi inzetbaar: goot schoonmaken en zand wegblazen

Minder tijd

Jouw investering in een bladblazer zal ervoor zorgen dat je straks niet meer urenlang in de tuin staat met het opvegen van de bladeren. Daarnaast kan je met de juiste bladblazer zelfs alle bladeren en het kleinere tuinafval opzuigen. Dan heb je dat ook direct weer achter de rug. En tijd is geld is wat ze zeggen, daarom is het een investering die je gewoon terugverdient.

Meer dan enkel bladeren

Maar ook in de winter komt een bladblazer van pas. Jouw oprit en voortuin zijn voortaan elke winter de schoonste van de straat. Natuurlijk kan je een bladblazer ook gewoon gebruiken om de goot schoon te maken. Uiteraard kan je er ook je kleding mee drogen of tennisballen mee afschieten. Ieder zijn ding, toch?

Een bladblazer is handig voor meer dan enkel bladeren

Hoewel je niet -alles- kan schoonmaken met een bladblazer, kan je er zeker wel meer mee dan enkel de tuin schoonmaken. Door de hoge blaaskracht die een bladblazer produceert kan je eenvoudig de grote stukken gras eruit blazen. Maar ook je auto hoef je niet meer zorgvuldig schoon te maken. Een bladblazer blaast de grootste boosdoeners (de kruimels en het zand) zo uit je auto.

Soorten aandrijvingen van een bladblazer

Niet elke bladblazer is hetzelfde. Het begint al met het soort aandrijving van de bladblazer, wat een cruciaal punt is bij het kiezen van een bladblazer die het beste bij je past.

De drie verschillende soorten zijn de elektrische modellen, modellen met een accu en benzine bladblazers. Elk van deze soorten bladblazers hebben hun eigen voor- en nadelen. Hieronder zetten we op een rijtje.

Twee soorten modellen: rugzakmodel op de rug en koffermodel in de hand

Elektrische bladblazers

Als je niet zo van het sjouwen bent, dan is een elektrische bladblazer wellicht een goede overweging. Elektrische modellen zijn lichter dan hun tegenhangers die op accu of benzine werken. De meeste modellen zijn zelfs met één hand te bedienen.

Het onderhoud dat komt kijken bij de elektrische modellen is het minst van alle drie de soorten. Daarnaast heb je ook nog eens het voordeel dat je altijd stroom hebt aangezien de bladblazer aan het netstroom verbonden zit. De meeste elektrische modellen hebben echter wel een verlengsnoer nodig om te kunnen worden gebruikt, dus houdt hier rekening mee.

Aangezien er geen accu of benzine motor in de bladblazer hoeft worden geplaatst, kosten elektrische bladblazers vaak een heel stuk minder dan hun tegenhangers.

Elektrische bladblazers

Bladblazers met accu

Modellen met een accu zitten tussen de elektrische en benzine variant in. Modellen met een accu moeten uiteraard worden opgeladen, dus als je dit vergeet te doen dan zal je even moeten wachten tot je de tuin kan opschonen.

Vooral voor kleinere tuinen zijn ze populair. Een volle accu gaat vaak rond een uur mee. Als je een grote tuin hebt kan het vervelend (maar ook fijn zijn) als je een geforceerde pauze moet nemen tot de accu van de bladblazer weer is opgeladen.

Het grootste voordeel is dat bladblazers met een accu in het algemeen het minste geluid produceren van alle drie de varianten. Qua prijs hangen modellen met accu tussen de elektrische en benzine varianten.

Bladblazers met accu

Benzine bladblazers

Deze modellen zijn in het algemeen zwaarder dan elektrische bladblazers. Uiteraard heb je wel direct het voordeel dat je niet vastzit aan het netstroom door het stroomsnoer, waardoor je vrijelijk kan bewegen.

Benzine bladblazers hebben helaas het nadeel dat deze moeten worden bijgehouden. Aangezien je met benzine werkt is dit vaak ook niet een erg schone klus. Als je de bladblazer niet goed bijhoudt, dan kan dit betekenen dat deze minder lang meegaat dan accu- en elektrische modellen.

Als we kijken naar het geluidsniveau, dan zijn bladblazers die op benzine werken helaas de verliezer. Deze modellen maken het meeste geluid, en dat kan voor behoorlijke overlast zorgen. Daarnaast zijn bladblazers die op benzine werken ook heel erg slecht voor het milieu.

Rugzak- of koffermodel

Naast de drie soorten aandrijvingen, is het ook handig om te weten welke keuzes er zijn als het aankomt op het ronddragen van die paar kilo’s die een bladblazer met zich meebrengen. Er zijn twee verschillende modellen: het koffermodel met een handvat, en het rugzakmodel dat uiteraard op de rug wordt gedragen.

 

Twee soorten modellen: rugzakmodel op de rug en koffermodel in de hand

 

De meeste modellen zijn koffermodellen. Deze zijn goedkoper, maar hoeven zeker niet af te doen voor de rugzakmodellen als het aankomt op de kwaliteit.

Koffermodel

Koffermodellen hebben een handvat waardoor deze met de hand kunnen worden gedragen. Voor de meeste bladblazers is dit natuurlijk helemaal prima, maar sommige bladblazers kunnen een groter gewicht met zich meebrengen, soms wel 10 kilo. In de zwaardere categorieën vind je daarom ook vaker bladblazers met een rugzakmodel.

Sommige van deze modellen beschikken ook over wieltjes bij de kop van de buis. Hierdoor hoef je de bladblazer zelf niet de hele tijd in de lucht te houden, wat spierpijn de dag daarna kan voorkomen.

Rugzakmodel

Bladblazers in de vorm van een rugzakmodel zijn perfect als je langer in de tuin moet staan. Het draagcomfort van deze modellen is dan ook hoger dan de koffer modellen. Echter zijn rugzakmodellen wanneer het aankomt op bladblazers vaak pas te vinden bij de meer high-end en duurdere modellen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een bladblazer?

Er komt meer kijken bij bladblazers dan enkel het soort aandrijving en het type model. Zaken als gewicht en geluidsniveau spelen een belangrijke rol bij je keuze.

Bladblazers met schouderband

Schouderband

Een schouderband kan ook goed van pas komen, op deze manier ligt het gewicht niet enkel in de hand. Je schouders kunnen daarnaast ook langer het gewicht van een bladblazer comfortabel verdragen. De meeste bladblazers beschikken tegenwoordig over een schouderband, toch zijn er altijd enkele modellen die hier helaas niet over beschikken.

Alle bladblazers die in deze review naar voren komen hebben een schouderband.

Bladblazer met wieltjes

Wieltjes

Een bladblazer zal altijd redelijk wat wegen. Toch kunnen bepaalde functionaliteiten die meekomen met een bladblazer het dragen van dit gewicht draagzamer maken. Enkele modellen, zoals de Eurom Gardencleaner 3000, beschikken over wieltjes bij de uitgang van de blaasbuis. Hierdoor hoef je de bladblazer niet de hele tijd van de grond te houden.

Gewicht van de bladblazer

Als we kijken naar het gewicht van de gemiddelde bladblazer, dan ligt deze rond de 3.5 kilo voor elektrische bladblazers, rond de 4 kilo voor modellen met een accu en rond de 4,5 kilo voor benzine bladblazers.

Aangezien je vaak toch een poos met de bladblazer bezig bent, is het wel zo fijn als je geen lamme arm krijgt na het schoonblazen.

Geluidsniveau

Helaas. Aan het hoge geluidsniveau valt bij een bladblazer niet te voorkomen. In de Verenigde Staten gaan ze zelf zo ver dat er in sommige buurten een verbod is op het gebruik van bladblazers, om de rust en orde te bewaren.

De meeste bladblazers hebben een geluidsniveau van rond de 100 dB. Dit is te vergelijken met het geluid van een straaljager op slechts 300 meter hoogte of een zware vuilniswagen. Stil is anders, een bladblazer zal nooit iets zijn waar je met plezier naar luistert.

Decibel geluidsniveau schaal

 

Zelf kan je uiteraard gehoorbescherming dragen om het geluid van een bladblazer draagzamer te maken. Echter kan je niet verwachten dat de buren dezelfde maatregelen nemen wanneer je besluit de tuin op te schonen. Een stille bladblazer kan de klus dan ook een stuk fijner maken voor jezelf en je buren.

De beste stille bladblazer van het moment is de Einhell GE-CL 18 Li KIT, een bladblazer met accu. Deze heeft een dB output van 85, nog niet zo stil als we zouden willen zien, maar een groot verschil met modellen die 100+ dB output hebben.

Zuig- en versnipperfunctie

Waar de basisfunctie van een bladblazer uiteraard het wegblazen van bladeren en tuinafval is, kunnen sommige modellen meer dan dat. Tegenwoordig hebben veel bladblazers ook de mogelijkheid om het tuinafval op te zuigen en direct te versnipperen. Deze snippers komen terecht in een zak, waardoor het afval direct is verzameld.

De versnipperfunctie werkt als volgt. De bladeren worden opgezogen en komen terecht bij de rotor. De rotor draait zo snel rond dat de bladeren en het tuinafval worden versnipperd. Deze snippers komen weer terecht in de opvangzak. Hoe groter de opvangzak, hoe meer er in past. Echter bepaald de versnipperratio hoe groot de snippers zijn. Hoe kleiner de snippers, hoe meer er in de opvangzak valt. Dit betekent ook weer dat je de zak minder vaak hoef te legen.

Blaassnelheid en vierkante kubieke meters per minuut

Het is handig om te weten in hoeverre de blaassnelheid en de vierkante kubieke meters per minuut (laten we dat maar afkorten naar m3/min) invloed hebben op de effectiviteit van een bladblazer. Zonder enige kennis kunnen deze nummers arbitrair overkomen.

De blaassnelheid heeft enkel invloed op de kracht van het blazen, vandaar ook de naam. De vierkante kubieke meters per minuut (m3/min om het simpel te houden) heeft invloed op de zuigkracht. Niet elke bladblazer kan opzuigen, waardoor je deze specificatie ook niet bij elk model zal tegenkomen.

Droge bladeren kunnen met een snelheid van 200+ km/uur eenvoudig worden weggeblazen. Bij grote hopen natte bladeren wordt dat met deze snelheid al iets lastiger: grote hopen kosten meer tijd. Als je op zoek bent naar een erg krachtige bladblazer, dan is een blaassnelheid van 350+ km/uur aangeraden.

 • Goed geprijsd
 • Opvangzak van 50 liter
 • Gewicht van 3,5 kilo
 • Goede blaaskracht van 270 km/uur
 • Hoge zuigkracht van 16m3/minuut
 • Geluidsniveau van 102 dB
Beste koop
https://www.popula.nl/wp-content/uploads/2019/06/Wolf-Garten-LBV-2600-Review.jpg

Een bladblazer die het gewoon goed doet. Wellicht uitgebreid met wat handige functionaliteiten. Dan hebben we het over de Wolf Garten LBV 2600 E. De Wolf Garten valt op door de goede prijs tot kwaliteitsverhouding. Voor een prijs van rond de 60 euro krijg je een hoop terug qua kwaliteit en functionaliteiten.

Functioneel en goed geprijsd

De Wolf Garten is een elektrische bladblazer, wat betekent dat deze altijd aan het netstroom verbonden moet zijn met een verlengsnoer. Door de opvangzak van maar liefst 50 liter kan je de bladeren direct opzuigen en verzamelen. Scheelt ook weer een hoop werk met de hark en vuilniszakken, zeker als je bedenkt dat de blaadjes ook direct fijn worden gehakt door de rotor in de bladblazer.

Als we kijken naar de specificaties en functionaliteiten zit het met de Wolf Garten ook wel goed. Met een gewicht van 3,5 kilo is het niet het meest lichte model op de markt, maar de draagzak zit wel meegerekend met het gewicht. Door de neuswielen aan de mond van de slang hoef je niet het gewicht de hele tijd te dragen, je kan de bladblazer simpelweg over de grond rollen.

Goede bladblazer voor de meeste klussen

Als we kijken naar de kracht van de Wolf Garten dan is daar zeker niks mis mee. Met een blaassnelheid van 270 km/uur en een zuigcapaciteit van 16m3/min hoef je je geen zorgen te maken over de kracht. Het opzuigen van droge bladeren gaat eenvoudig. Zelfs natte bladeren lukken, al kost dit wel wat meer tijd door het extra gewicht van het vocht.

De Wolf Garten is verkozen tot de beste koop van bladblazers. De goede prijs tot kwaliteitsverhouding en de functionaliteiten als de neuswielen, de stevige opvangzak en de hoge kracht spelen de grootste rol voor deze keuze. Het grootste nadeel is toch het geluidsniveau, maar daar krijg je wel een hoop kracht voor terug.

  • Ruime opvangzak van 72 liter
  • Opvangzak op de rug
  • Blaaskracht van 418 km/uur
  • Zuigkracht van 14m3/min
  • Sterk genoeg voor tuinafval & natte bladeren
  • Hoog geluidsniveau van 107 dB
  https://www.popula.nl/wp-content/uploads/2019/06/Black-Decker-GW3030-Review.jpg

  Als je een grote tuin hebt klinkt het niet heel aanlokkelijk om een uur met een bladblazer te sjouwen. Rugzakmodellen zijn hier een goede oplossing voor, en Black & Decker heeft hier een goede oplossing voor: de Black & Decker GW3030BP.

  In plaats van dat de opvangzak aan de onderkant van de bladblazer zit, zit deze op je rug door het rugzakmodel. Met een opvangcapaciteit van maar liefst 72 liter kan je ook nog eens behoorlijk veel opzuigen zonder dat je de zak moet legen. Het legen van de zak gaat ook soepel door het eenvoudige openingsmechanisme. De rotor zorgt bij de bladeren voor een volumereductie van 16:1, wat ook weer in ruimte scheelt.

  Krachtige bladblazer voor nat tuinafval

  Daarnaast is de Black & Decker GW3030 ook nog eens een krachtige bladblazer. De blaaskracht van de GW3030 is maximaal 418 km/uur. Maximaal inderdaad, want de blaaskracht is variabel en kan je zelf instellen tijdens het gebruik. Op deze manier blaas je niet per ongeluk alle blaadjes door de tuin, maar heb jij de controle.

  Als we kijken naar de zuigkracht van maar liefst 14m3/minuut, dan hoef je je hier ook geen zorgen over te maken. Zowel droge als zwaardere, natte bladeren worden eenvoudig opgezogen. Aangezien je de bladblazer voornamelijk in de herfst gaat inzetten, is die kracht voor natte bladeren een dikke plus.

  Comfort en geluidsniveau

  Het grootste voordeel van de GW3030 is het feit dat deze comfortabel op de rug kan worden gedragen. Dit in combinatie met de grote opvangcapaciteit en de blaas/zuigkracht maakt het een van de beste bladblazers.

  Bij zo een krachtige bladblazer ontkom je niet aan het feit dat deze een hoop lawaai zal maken. Met een maximaal geluidsniveau van 107 dB is het aanhoren niet een pretje. Echter is dit een concessie die je zal moeten maken voor een krachtige bladblazer: een hoger geluidsniveau, maar ook meer kracht.

  We raden deze Black & Decker aan voor mensen die een erg krachtige bladblazer zoeken of als je een erg grote tuin hebt. Er is weinig aan te merken op de Black & Decker naast het hogere geluidsniveau, maar stil zal een bladblazer nooit zijn.

   • Lichtgewicht
   • 35L opvangzak met versnipperfunctie
   • Bijgeleverde draagriem voor gebruikersgemak
   • Betaalbaar
   • Beperkte zuigkracht
   Hyundai 3-in-1 Leafblower

   Bladblazers hoeven niet duur te zijn. Zeker als je er geen grote klussen mee van plan bent, dan is een budget bladblazer een goede keuze. De Hyundai 3-in-1 is een bladblazer waar je geen fortuin aan uitgeeft, maar wel een degelijke bladblazer van kwaliteit voor terugkrijgt.

   Deze krachtige en lichte Hyundai bladblazer blaast gevallen bladeren in elke richting rond de oprit van het huis en de tuin. Ook het zuigen is eenvoudig en het blad kan worden versnipperd en neemt minder ruimte in beslag in de opvangzak van 35 liter. De wielsteun en bijgeleverde draagriem zorgen ervoor dat u geen pijnlijke rug heeft bij het opruimen.

    

    • Stilste bladblazer met maximaal 85 dB
    • Draadloos door de accu
    • Gewicht van slechts 2,7 kilo
    • Blaaskracht van 270 km/uur
    • 15 minuten per accubeurt
    • Geen opvangzak en zuigfunctie
    Stille bladblazer
    https://www.popula.nl/wp-content/uploads/2019/06/Einhell-GE-CL-18-Li-KIT-Review.jpg

    Het grootste nadeel van de meeste bladblazers is dat ze echt veel lawaai maken. Gelukkig maken niet alle bladblazers meer zoveel geluid, mede doordat elektrische- en accu bladblazers zijn ontwikkeld. De Einhell 18 Li Kit is een van deze modellen, en is dan ook bekroond als beste stille bladblazers.

    Aangezien de Einhell werkt op een accu, ben je niet gelimiteerd door de lengte van een snoer zoals bij elektrische modellen. Je kan hierdoor gaan en staan waar je wil. Dit betekent helaas wel dat je de bladblazer niet langer dan een kwartier achter elkaar kan gebruiken. Dan is de accu weer leeg. Door de kracht kan je met genoeg snelheid je tuin ontdoen van bladeren, maar grotere tuinen hebben wellicht iets meer tijd nodig.

    Perfect voor kleinere tuinen

    De bladblazer is dan ook sterk genoeg om bladeren weg te blazen in je tuin. De snelheid van 210 km/uur is dan niet de hoogste op de markt, maar voor de meeste tuinen is het meer dan genoeg. Je wilt er geen hele grote stapels van bladeren mee wegblazen, in dat geval wil je een sterker model. Dan lever je echter wel de stilte in voor die extra kracht.

    De Einhell is makkelijk in gebruik, en weegt met haar 1.7 kilo dan ook erg weinig. Een lamme arm krijg je niet in de tijd dat je de bladblazer gebruikt. Daarnaast is het toerental ook nog regelbaar, waardoor de batterij ook wat langer mee gaat.

    Stil voor een bladblazer

    Met een geluidsniveau van maximaal 85 decibel behoort de Einhell bij de stilste bladblazers. In vergelijking met modellen die tot wel 110 decibel kunnen, is het verschil in lawaai erg groot. Echt stille bladblazers bestaan helaas nog niet, maar gelukkig probeert de Einhell 18 Li Kit stiller te zijn. Maar vergelijk dit met de BLACK+DECKER GW3030, die heeft een maximaal geluidsniveau van ruim 102 decibel!

    Dit model van Einhell is dan ook perfect voor je als je niet al te veel tuinafval en bladeren hebt. De accu is een minpunt voor mensen met grote tuinen, maar in kleinere tuinen presteert de Einhell goed. Samen met het lagere geluidsniveau zorgt dat het één van de beste bladblazers is voor de meeste mensen.

    De Einhell is echter niet de enige bladblazer die zo stil is. Er zijn nog twee andere modellen die goed presteren en een laag geluidsniveau hebben, genaamd zoals de Wolf Garten Li-ion BA 700 en de Black & Decker GWC1820PST-QW. Toch blijft de Einhell de beste koop als het gaat om een stille bladblazer.

     Welke soorten bladblazers zijn er?

     Er zijn drie verschillende soorten modellen. De meest verkochte hiervan is de elektrische bladblazer. Deze zijn lichter dan de andere soorten en kunnen vaak ook met één hand worden bedient. De bladblazers met accu werken zonder snoer waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt. Ten slotte zijn er benzine bladblazers, hiermee kun je ook vrij bewegen en gaan vaak langer mee dan de bladblazers met accu. Echter zijn deze wel zwaarder en hebben meer onderhoud nodig.

     Waar let je op bij het kopen van een bladblazer?

     Er zijn een aantal punten waar je van te voren goed over na moet denken wanneer je een bladblazer wilt aanschaffen. Zoals het gewicht van een bladblazer. Deze ligt tussen de 3.5 en 5 kilo. Door bijvoorbeeld een bladblazer met schouderband of wieltjes aan te schaffen maak je het je zelf een stukje makkelijk. Ook het geluidsniveau is belangrijk. Het is ten alle tijden goed om gehoorbescherming te gebruiken, maar er zijn modellen die wat stiller zijn. Verder zijn er bladblazers met handige extra functies, zoals een zuig- of versnipperfunctie. Tenslotte is de blaassnelheid een belangrijk punt om over na te denken. De blaassnelheid heeft invloed op de doeltreffendheid en de kracht.

     Hoe krachtig moet een bladblazer zijn?

     De kracht, oftewel het blaasvermogen, van een bladblazer ligt vooral aan de grootte van je tuin. In een kleine tuin met vooral droge bladeren heb je aan een bladblazer met een maximale snelheid van 250 km/h genoeg. Bij een middelgrote tuin zit je met 250-300 km/h goed. En voor een grote tuin of voor professioneel gebruik is een blaasvermogen van 300 km/h en meer genoeg.

     Hoeveel geluid maakt een bladblazer?

     Een bladblazer maakt enorm veel lawaai en daarom wordt er aangeraden altijd goede gehoorbescherming te gebruiken wanneer je er eentje gebruikt. De meeste bladblazers hebben namelijk een gemiddeld geluidsniveau dat rond de 100 dB ligt. Dit is vergelijkbaar met een straaljager die voorbij vliegt op 300m afstand. Stillere modellen hebben een geluidsniveau van 85 dB. Iets lager, maar nog steeds erg luid.


     Reacties

     Danny

     Danny

     Benieuwd wat de fix is voor de Eurom bladzuiger. Kan ik die ook toepassen? Hoor het graag.
     Dank alvast,
     Danny

     Geplaatst op 07 okt 2018
     Merijn (Popula.nl)

     Merijn (Popula.nl)

     Hi Danny,
     In de uitblaasopening van de Eurom Gardencleaner zitten drie groene pinnetjes. Deze kan je eenvoudig met een kniptang volledig weghalen of wat korter maken. Deze fix komt niet vanuit de fabrikant zelf, dit kan dan ook van invloed zijn op de garantie.

     Geplaatst op 08 okt 2018

     Geef een reactie:

     Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.