Wolf Garten LBV Bladblazer is de beste koop

Review: Eurom Gardencleaner 3000

Plus- en minpunten

  • Lage prijs, prima kwaliteit
  • Opvangzak van 35 liter
  • Opzuigfunctie
  • Rolwieltjes
  • Hoog geluidsniveau van 105 dB
  • Niet draadloos, verlengsnoer nodig

Een bladblazer hoeft niet duur te zijn. Er zijn genoeg goedkope modellen op de markt, maar niet elk van deze modellen heeft even goede prestaties. Als we de beschikbare budgetmodellen vergelijken, dan komt de Eurom Gardencleaner 3000 als beste uit de test.

Met een prijs van onder de 30 euro is de Eurom Gardencleaner een goedkope keuze. Gelukkig betekent dat in dit geval niet dat je een slecht product krijgt. Hoewel de Eurom 3000 zeker niet in de top zit van de beste bladblazers, is het wel de beste keuze voor mensen met een budget. Het is een elektrisch model, dus een verlengsnoer is vereist. De blaassnelheid van 270 km/uur zorgt ervoor dat zowel bladeren als zwaarder tuinafval kunnen worden weggeblazen.

Blaas- en zuigfunctie

Naast de blaasfunctie heeft deze goedkope bladblazer ook nog eens een zuigfunctie, waardoor alles wat wordt opgezogen direct wordt versnipperd en in de opvangzak terecht komt. De opvangzak heeft plek tot 35 liter, wat wel redelijk klein is. Als je veel bladeren opzuigt, betekent dit dat je de opvangzak wellicht een keer moet legen tijdens het schoonmaken van de tuin.

Als we kijken naar de verdere specificaties valt op dat de Eurom goed in elkaar zit. Aan de mond zitten wieltjes gemonteerd zodat je deze eenvoudig over de grond kan rollen.

Het grootste probleem met de Gardencleaner is dat de zuigfunctie niet altijd even goed werkt. Dit komt doordat deze snel verstopt raakt. Een kleine fix met een kniptang verhelpt dit probleem en zorgt niet voor verdere problemen. Daarnaast maakt de Eurom met haar 105 dB wel redelijk wat geluid, oorbeschermers zijn dan net als bij andere modellen aangeraden.

Een goede keuze voor minder geld

De Gardencleaner 3000 bladblazer is de beste koop als het aankomt op een goedkope bladblazer. Goedkoop is niet gelijk met slechte kwaliteit weet Eurom te bewijzen met deze prima bladblazer. Een goede keuze als je niet te veel wilt uitgeven, maar het schoonmaken van de tuin een makkelijkere klus wilt maken.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.