HiPP BIO Gemengde Groenten

Review: HiPP BIO Gemengde Groenten

Plus- en minpunten

  • Smaak en textuur aangepast op de leeftijd van je kindje
  • Ondersteunt de smaakontwikkeling
  • Zonder conserveringsmiddelen
  • Glutenvrij
  • Koemelkeiwit vrij

De babyvoeding van HiPP bevat een herkenbare groente smaak en bevat een volledige maaltijd voor je kindje.  Een duidelijke smaakt helpt je kindje om smaken te onderscheiden en te gaan waarderen.

De smaak en textuur van de HiPP gemengde groenten voedingspotjes zijn aangepast op de leeftijdsklasse en bevatten daarom meer stukjes. Je kindje kan zo dus goed opbouwen naar een volledige maaltijd. Tot ongeveer 6 maanden is het belangrijk om deze hapjes te zien als een aanvulling. Borst- of flesvoeding zal de voorkeur houden. Daarna kunnen deze hapjes als een volledige maaltijd worden gegeten, zo wordt er goed opgebouwd naar vast voedsel.

De babyvoeding is glutenvrij en koemelkeiwitvrij. Zo kan elk kindje genieten van de hapjes van HiPP. Verder bevat de babyvoeding ook geen conserveringsmiddelen en zijn de groenten voor HiPP  geteeld volgens de richtlijnen van de biologische landbouw. Dat betekent  zonder kunstmatige meststoffen en pesticiden.

Conclusie

De groentehapjes van HiPP helpen je kindje met de ontwikkeling van de smaak. Het bevat herkenbare groente en is een volledige maaltijd voor je kindje. HiPP hapjes zijn daarnaast vrij van gluten, koemelkeiwit en conserveermiddelen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.