Princess 173025 Fondue Pure Black

Review: Princess 173025 Fondue Pure Black

Plus- en minpunten

  • hittebestendige handgrepen
  • indicatielampje
  • regelbare temperatuur
  • Niet vaatwasserbestendig

Deze stijlvolle, elektrische kaasfondueset is geschikt voor 8 personen. Het design is afgewerkt met bamboe en zal niet misstaan in jouw keuken. Het heeft een antispatring waardoor er geen kaas over de rand heen kan spatten. En het is een handig item waar je de vorkjes in kunt laten hangen. Er worden acht vorkjes meegeleverd die allemaal een eigen kleur hebben aan de bovenkant. Zo kun jij altijd je eigen vorkje gebruiken.

Deze fonduepan is geschikt voor het koken met olie, chocolade, kaas en bouillon. Het heeft hittebestendige handgrepen zodat je de pan makkelijk kunt oppakken. Deze fonduepan heeft een anti-aanbaklaag, maar kan daardoor helaas niet in de vaatwasser.

Doordat deze fonduepan 800 watt heeft kun je deze pan snel verwarmen. Je weet dat het apparaat klaar is voor gebruik als het rode lampje gaat branden. De temperatuur is regelbaar met een draaiknop. Zo kun je makkelijk op de juiste temperatuur fonduen.

Product specificaties:

  • MPN (Manufacturer Part Number): 01.173025.01.001

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.