Meindl Caracas Lady GTX

Review: Meindl Caracas Lady GTX

Plus- en minpunten

  • bovenmateriaal van Gore-Tex en gewaxt nubuck
  • lichte schoen met 780 gram
  • stevig en duurzaam
  • veel flexibiliteit dankzij Vibram zool
  • komt tekort tijdens zware bergtochten

De Meindl Caracas GTX is een prachtige, lage wandelschoen die dankzij de combinatie van nubuck en Gore-Tex comfortabel, waterdicht en ademend is. Het is de ideale damesschoen voor wandelingen in vlak of heuvelachtig terrein.

Nubuck en Gore-Tex

De Caracas GTX komt in een prachtige, donkerblauwe kleur die erg natuurlijk aanvoelt. Het bovenmateriaal van de schoen bestaat uit een stevig nubuck wat gewaxt geleverd wordt. Dit materiaal zorgt voor de optimale comfort en een goede flexibiliteit. Daarnaast bevat de bovenlaag van de schoen een Gore-Tex membraan. Dit zorgt voor de optimale ventilatie terwijl het waterdicht is.

Je kunt deze schoen dus met gemak door drassige landerijen dragen zonder natte voeten te krijgen.

Flexibele zool

De schoen valt in categorie A. Dit betekent dat hij geschikt is voor vlak en heuvelachtig terrein. De zool is stevig maar biedt dus veel flexibiliteit. Dit komt door de Vibram zool die je dankzij de flexibiliteit veel binding geeft met de ondergrond. Hiermee voel je precies aan op wat voor een ondergrond jij je bevindt.
De schoen heeft een totaalgewicht van 780 gram. Dit maakt het een lichte optie voor tijdens het wandelen en zo is het een erg geschikte keuze voor lange wandeltochten op een vlak terrein.

Product specificaties:

  • Verpakkingsinhoud: 1 paar Meindl wandelschoenen

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.