KipKep Woller Warmtekussen

Review: KipKep Woller Warmtekussen

Plus- en minpunten

  • Compact en handzaam
  • Doeltreffend en veilig in gebruik
  • Inclusief hoes
  • Flexibel
  • Makkelijk in gebruik
  • Slim ontwerp voor baby's
  • Hogere prijs voor een pittenzak

Ben je nou op zoek naar een goede pittenzak voor je kindje dan is deze kruik helemaal iets voor jou!

Dit warmtekussen is eigenlijk een pittenzak maar dan in een speciale vorm en gevuld met vlaszaad. . Deze vorm is van belang omdat het gewicht van de kruik dan gelijk is verdeeld. In tegenstelling tot andere pittenzakken is deze kruik wel geschikt om direct bij het kindje te worden gebruikt en niet alleen om het bedje voor te verwarmen. Door het specifieke design van dit kussen is het geschikt om op het buikje van de baby te liggen om zo de baby warmer te maken en eventuele krampjes in de buik te verlichten.

De warmte van deze kruik werkt ontspannend en is dus goed om eventuele stress bij het kleintje te verlichten. Ook is de kruik heel flexibel waardoor het kindje geen harde onderdelen tegen zich aan zal krijgen.

Een ander groot voordeel van deze kruik is dat deze inclusief hoes komt. De hoes is wasbaar waardoor ook deze kruik dus relatief hygiënisch is. Ook is dit warmtekussen vrij compact en handzaam waardoor hij makkelijk is om mee te reizen.

In het gebruik is deze kruik ook heel makkelijk. Het warmtekussen kan met en zonder hoes opgewarmd worden in de magnetron en zal nooit te heet worden waardoor het kussen veilig is voor gebruik.

Het enige nadeel van deze kruik is dat deze relatief duurder is dan andere soorten kruiken. Dit zou kunnen komen omdat deze krui inclusief hoes geleverd worden. Wel zijn er veel verschillende kleuren en patroontjes waarin deze kruik beschikbaar is.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.