Review: Soap en Gifts Shampoobar Antiroos

Plus- en minpunten

  • Vegan, plastic vrij, dierproefvrij & palmolievrij
  • SLS, SLES en parabenenvrij vrij
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Voedende werking
  • Inclusief zeepzakje
  • Gemaakt in Nederland
  • Minder wasbeurten dan gemiddeld

Roos kan je heel onzeker maken, daarom is het belangrijk een goede shampoo te hebben om dit probleem te verhelpen. Voor shampoo tegen roos in deze shampoo bar een juiste oplossing.

Ook deze shampoo bar is vrij van dierproeven, parabenen, siliconen, sulfaat en palmolie. Kortom de shampoo bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn deze bars volkomen veganistisch.

Deze shampoo bars worden in Nederland gemaakt waardoor er minder vervuiling nodig is voor transport. Ook zijn ze volledig plastic vrij en dus beter voor het milieu.

De shampoobar werkt niet alleen tegen roos maar ook tegen haaruitval doordat de haarwortels met deze bar extra goed worden verzorgd en gevoed.

In deze specifieke shampoobar zijn kruiden toegevoegd die een voedende en verzorgende werking hebben.

Een groot voordeel van deze shampoo bar is dat deze komt met een zeepzakje. De bar kan in het zakje waardoor het wassen van de haren makkelijk zal gaan. Bovendien kan het zakje ook als opbergplek dienen. Doe de bar in het zakje en hang deze in de douche aan bijvoorbeeld de kraan. Door de gaatjes in het zakje, krijgt de shampoo bar de kans om op te drogen voor een volgend gebruik.

Een nadeel van deze shampoo is dat hij relatief duurder is, dit komt onder andere doordat er een zeepzakje bij de prijs inbegrepen zit. Ook is het aantal wasbeurten gemiddeld iets minder dan bij vergelijkbare shampoo bars.

Product specificaties:

  • Verpakkingsgewicht: 0.07 kg

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.