Review: SKROSS Reisstekker Combo Wereld naar India

Plus- en minpunten

  • Beste keuze als reisadapter voor India
  • Azie: Sri Lanka, Nepal + meer
  • Afrika: Zuid-Afrika, Botswana + meer
  • Goede bouwkwaliteit
  • Slechts ruimte voor 1 stekker

Als je van plan bent door India en omringende landen te gaan reizen, dan kan het lastig zijn om een reisstekker te vinden voor elk land. Wij raden aan om te kiezen voor deze SKROSS Reisstekker Combo Wereld naar India. Deze reisstekker zet enkel stekkers om naar type D en type F. Zo weet je zeker dat je in India jouw apparaten kan gebruiken. Zo zit je nooit met een smartphone met een lege batterij.

Deze Skross reisstekker voor India is vrij simpel. Waar reisstekkers tegenwoordig vaak met een of meer USB aansluitingen komen, bevat de Skross India enkel de mogelijkheid voor een apparaat tegelijkertijd.

Type D is een lastig stopcontact om te verwerken in een universele reisstekker. Daarom is deze Skross zeker een goede optie. Skross is een bekend merk op het gebied van stekkers en maken dan ook producten van hoge kwaliteit. Waar veel reisstekkers op internet van slechtere makelij zijn, hoef je bij met Skross je geen zorgen te maken over kortsluiting.

Naast India gebruiken zowel Pakistan, Sri Lanka, Myanmar, Nepal, Bangladesh, Bhutan en Vietnam ook type D. Ook veel landen in het midden en zuiden van Afrika maken gebruik van type D. Zo ook Namibie, Botswana en Zuid-Afrika.

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.