Review: Hauck Open’n Stop Traphekje

Plus- en minpunten

  • Klembevestiging: niet boren en geen schroeven
  • Kan geopend worden met één hand
  • 75-81 cm breed en 77 cm hoog voor extra veiligheid
  • SGS gecertificeerd
  • Sluiting kinderveilig
  • Tweeledige vergrendeling
  • Het traphekje sluit niet automatisch

Het traphekje zonder schroeven van Hauck is kindvriendelijk en veilig voor het huis. Je kan het traphekje makkelijk bevestigen. Het hek wordt geklemd door druk op de muur of op een deur. Boren is niet meer nodig, dus geen gaten meer in de muur.

Het traphekje van Hauck is geschikt voor breedtes van 75cm tot 81 cm. Daarnaast heeft het hekje een tweeledige handmatige vergrendeling. Hierdoor gaat het hekje niet zomaar open maar kan je wel met een kind op je arm de trap op lopen. Daarnaast is de sluiting kinderveilig. Verder is het hekje SGS gecertificeerd. Dit betekent dat het hekje voldoet aan nationale en internationale regelgeving. Dit biedt dus de optimale veiligheid voor het kind.

Met aparte verlengstukken kan het hekje worden uitgebreid. Hierdoor wordt het hekje nog breder, ideaal wanneer je een bredere trap hebt. Wanneer je thuis een trap hebt met ronde staven als trapleuning kan je naast deze uitbreiding nog extra Y assen bevestigen voor stevigheid.

Dit hekje is gemaakt van metaal en gaat daardoor lang mee. Daarnaast is het een zogenaamd ‘’power frame’’. Het frame ziet er in eerste instantie scheef en verkeerd gelast uit. Maar wanneer je het hekje klem zet tussen de muren of tussen de deur dan ziet het hekje er goed uit en blijkt dat het niet scheef is.

Conclusie: Dit traphekje is ideaal voor mensen die niet in hun muur willen boren maar wel een stevig traphekje willen. Het is een stevig traphekje, SGS gecertificeerd en gaat door het goede materiaal lang mee. Daarnaast is het een fraai design en zal het goed staan in elk huis. Nog een stapje verder met deze Hauck? Kies dan voor de AutoClose ‘N Stop versie, waar het traphekje automatisch dicht gaat.

Gewicht: 3 kilo
Maximale hoogte: 77 cm
Maximale breedte: 81 cm
Garantie: 2 jaar

Product specificaties:

  • Kleur: Wit
  • Bevestigingswijze(s): Klembevestiging

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.