Cuisinart YM400E Yoghurtmaker

Review: Cuisinart YM400E

Plus- en minpunten

  • Instelbare temperatuur
  • Instelbare timer met geluidssignaal
  • Ook geschikt voor het maken van kaas
  • Geen automatische uitschakeling

Over het algemeen beschikken yoghurtmakers enkel over een in te stellen timer en is het maken van verschillende soorten yoghurt dus erg lastig. Met dit model van Cuisinart heb je net wat meer vrijheid en kan je zelfs de temperatuur aanpassen. De temperatuur kan op 43°C ingesteld worden voor standyoghurt, of op 33°C voor het maken van roeryoghurt of zelfs (bij langere bereidingstijd) kaas. Met de ingebouwde timer stel je in hoe lang de bereidingstijd is. Wanneer de tijd is verstreken wordt dit door middel van een geluidssignaal aangegeven.

Het robuuste geborstelde RVS design zorgt voor een professionele uitstraling en is makkelijk schoon te houden. Bij je bestelling ontvang je 6 kleine potjes (125 ml) voor yoghurt en twee grotere potten (250 ml) voor het bereiden van kaas. Alle instellingen kun je in de gaten houden met het mooie LED display en zijn te bedienen met slechts vier intuïtieve knoppen. Wanneer je klaar bent met het bereidingsproces reinig je alle losse onderdelen makkelijk in de vaatwasser.

Product specificaties:

  • MPN (Manufacturer Part Number): 439101

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.