Review: Tefal Optigrill+ XL

Plus- en minpunten

  • Grote contactgrill met een goed grill resultaat
  • Automatische kooksensor en gaarheid indicator
  • Platen zijn vaatwasserbestendig
  • Meerdere kookprogramma's
  • Duurder dan standaard modellen

Een groot huishouden? Of altijd zin in een onverwachts diner met vrienden? Met deze XL contactgrill van Tefal ben je op elke gast voorbereid! Dé vervanger voor elk gourmetstel of tafelgrill. Deze grill biedt namelijk grill-plaats voor wel 8 personen en heeft een grilloppervlakte van 40×20 cm.

Wat heeft deze contactgrill je allemaal te bieden? De grill bevat een kookindicator en weet precies hoe dik je vlees is en past zijn bereidingscyclus hierop aan. Door middel van kleur- en geluidssignalen weet je wanneer het gerecht rood, medium of doorbakken is. Ideaal voor de kieskeurige eters! Hij bevat zowel een automatische kooksensor als een gaarheidsindicator. Je kunt het vlees op ieder moment van de grill halen, net hoe ieder het wil hebben. De contactgrill is uitgerust met 9 verschillende kookprogramma’s (o.a. hamburgers, spek, gevogelte, worst, zeevruchten en tosti’s)  wat mogelijk maakt dat je voor onderstaande producten een eigen stand kunt kiezen.

Daarnaast heeft deze grill nog een manueel programma waarmee groentes, fruit en aardappeltjes ook in een handomdraai te bereiden zijn door middel van de 4 temperatuurinstellingen. De verschillende temperatuurstanden zorgen ervoor dat niets te snel gegrild wordt maar op een geleidelijke manier voor het beste resultaat. Daarnaast zijn bevroren ingrediënten ook een eitje voor deze grill dankzij de diepvriesstand. Omdat de grillplaten uitneembaar zijn en ook nog is vaatwasserbestendig, is deze keukenheld zeer makkelijk in onderhoud!

Deze contactgrill wordt geleverd met receptenboek en handleiding.

Vaatwasser bestendig Ja Vermogen 2000 Watt Timer Nee Platen Geribbeld Standen 4 standen en 11 kookprogramma’s Barbequestand Nee Antiaanbaklaag Ja Uitklapbaar Nee Verstelbare scharnieren Ja Zwevende topplaat Nee Lekbakje Ja

Product specificaties:

  • Merk: Tefal
  • Introductie: 2024
  • Model: OptiGrill+
  • MPN (Manufacturer Part Number): GC722D12

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.