Canon Zoemini

Review: Canon Zoemini

Plus- en minpunten

  • Hoge kwaliteit foto's via je telefoon
  • IPhones en Android smartphones
  • Makkelijk in gebruik
  • Speciale share applicatie voor collages & filters
  • Gebruik van Zink technologi
  • Werkt alleen met ZINK fotopapier

Hoge kwaliteit foto’s direct afdrukken in slechts seconden. Tussen het aanzetten van het apparaat en de print van de foto zit maximaal 50 seconden. De Canon Zoemini beschikt is de snelste mobiele fotoprinter van ’t moment. Edit je foto’s via de Canon Share app of print direct foto’s uit je library, Instagram en Facebook.

Specificaties van de Canon Zoemini

Printsnelheid 1 print in 50 seconden Gewicht 312 gram Printtechniek 3-color exposure met OLED Accuduur circa 160 prints Resolutie 318 x 318 dpi

De snelheid van de Canon Zoemini maakt het niet alleen de snelste pocketprinter, maar ook een van de meest populaire. Als je een foto doorstuurt via je smartphone dan heb je binnen 13 seconden een print. De foto’s die je maakt zijn écht klassiek dankzij het vierkante formaat.

Ook je creativiteit kan je loslaten op je prints. Kies er voor om de foto’s van tevoren te bewerken met de Instax Share app. Met verschillende templates en filters kan je zonder eindeloos bewerken direct een leuke en bewerkte foto printen. Of kies om je eigen favoriete fotobewerking app te gebruiken. Zelf zijn we wat minder tevreden over de applicatie en ’t verbinden voor de eerste keer levert bij meer mensen problemen op.

Door de LED technologie van Canon krijgen je foto’s een soort nostalgische uitstraling, zoals foto’s er ook bij een polaroid-camera uitzien. Let wel op, deze fotoprinter werkt via WiFi. Beveilig hem dus goed met een wachtwoord, anders kunnen andere mensen net zo makkelijk foto’s afdrukken. Inclusief gratis hardcase en 30 gratis vellen fotopapier, zo kan je gelijk aan de slag

Conclusie:

De Canon Zoemini is een razendsnelle mobiele fotoprinter. Daarnaast is hij ideaal om mee te nemen door de compacte bouw. Ook kan hij wel 100 foto’s afdrukken op dezelfde accu. Een goede keuze dus!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.