Canon SELPHY CP1000

Review: Canon SELPHY CP1000

Plus- en minpunten

  • Grote foto's van 10 x 15 cm
  • Eenvoudig in gebruik
  • IPhone, Android, Windows en MacOS
  • Beeldscherm en fysieke knoppen
  • Geleverd zonder externe batterij

De Canon SELPHY CP1000 is een mobiele fotoprinter die veel verschillende aansluitmogelijkheden met zich meebrengt. Geschikt voor zowel iPhone en Android toestellen, maar ook via MacOS en Windows. Dit maakt het ook een ideale printer voor thuisgebruik, als je enkel kleine foto’s wilt printen zonder een normale printer aan te schaffen.

Met een formaat tot 10×15 cm zijn het vrij grote foto’s, wat het apparaat ook wat groter maakt dan de écht compacte pocketprinters. Daarnaast druk je ook andere afmetingen af, ook kleinere foto’s van bankpasformaat en pasfoto’s. Ook heb je keuze uit een matte of glanzende print.

De set wordt niet geleverd met externe batterij, zonder deze werkt de printer enkel via de stroomkabel. De externe batterij van de pocketprinter kan apart worden aangeschaft. Met de accu print je rond de 40 tot 50 foto’s. Al om al is de SELPHY een zeer goede keuze voor grote foto’s, maar er zijn goedkopere alternatieven te vinden. We raden de SELPHY CP1000 aan voor ieder die een compacte mobiele fotoprinter zoekt


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.