Review: Apple Mac Mini (2020)

Plus- en minpunten

  • I7 processor staat voor ongekende prestaties
  • 32 RAM werkgeheugen maakt van multitasken een genot
  • 10 keer snellere verbinding dankzij de 10 Gigabit Ethernet
  • Prachtig compact ontwerp genot voor het oog
  • Apple besturingssysteem is gebonden aan de Apple infrastructuur

De 2020 Mac Mini is Apple’s gloednieuwe vlaggenschip voor minicomputers. Deze Mac Mini beschikt namelijk over Intel’s laatste i7 processor die ongekende prestaties levert en dat alles in mini formaat.

i7 Snelheidsduivel

Het eerste waar iedere computer enthousiast warm van wordt, is de nieuwe Intel i7 processor. Deze staat namelijk garant voor de beste prestaties. Zeker als dit gekoppeld wordt met het 16 RAM geheugen. Dit maakt het een krachtige pc. Dit geheugen is nog uit te breiden. Met deze computer bewerk je moeiteloos zware video’s terwijl je tegelijkertijd aan het photoshoppen bent. Ondanks dat de Apple Mac Mini met een behoorlijk prijskaartje komt, weet je dankzij de goede specs dat je een computer hebt die jarenlang aan kop blijft staan.

Enorme Flash Drive

Waar laptop steeds vaker over minder opslagruimte beschikken, komt de Mac Mini met een SSD opslag tot wel 1TB. Dit is voldoende voor de opslag van enorm veel bestanden. Mocht 1TB teveel zijn dan kun je er ook voor kiezen om 512 of 256 GB opslagruimte te nemen. Dit is voldoende voor als jij zelf geen grote bestanden zoals video’s, foto’s of muziekprojecten op je computer opslaat.

10 Keer Snellere Verbinding

Om te garanderen dat je de cloudopslag zo goed mogelijk kunt benutten, beschikt deze mini PC over een 10 Gigabit Ethernet. Dit is een verbinding die tot wel 10 keer sneller is dan de standaard verbinding.

Het besturingssysteem van de Mac Mini is Apple’s macOS. Dit is speciaal ontworpen voor de hardware van deze computer en werkt daardoor vloeiend. Mocht je al over andere Apple producten beschikken dan complimenteren ze elkaar onderling en zorgen ze voor een naadloze samenwerking. De Mac Mini beschikt over vier Thunderbolt 3, een HDMI en twee USB poorten waardoor je toch enigszins gelimiteerd bent in de hardware die je op deze computer aan kunt sluiten. Voor sommige aansluitingen is een apart verlengstuk van Apple nodig.

Product specificaties:

  • Verpakkingsinhoud: Mac mini, Stroomkabel
  • MPN (Manufacturer Part Number): Z12N-MGNR3-07
  • Introductie: 2020

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.