Review: Morefine Windows 10 Pro Compute Stick

Plus- en minpunten

  • Zeer klein en handzaam
  • Beschikt standaard over Windows 10 pro 64bit OS en is eenvoudig startklaar
  • Koppel hem eenvoudig met andere apparaten dankzij bluetooth 4.2 of wireless AC
  • 8GB LP DDR4 RAM geheugen
  • Met ingebouwde ventilator
  • Heeft maar 2 USB poorten

De Morefine Windows 10 Pro Compute Stick is een kleine mini PC met het formaat van een brede stift en een ongekende draagbaarheid. Hierdoor wordt het je go-to computer die je overal mee naartoe neemt.

Klein En Compact

De Morefine Windows 10 Pro Compute Stick is zo ontworpen dat je deze computer probleemloos overal mee naartoe neemt. Deze computer is namelijk slechts 4 bij 12 cm en weegt nog geen 400 gram. Hiermee steek je hem gewoon in je zak en neem je hem altijd mee.

Aan de bovenzijde van deze computer is een HDMI poort te vinden. Hiermee plug je hem dus eenvoudig in een monitor zodat je direct aan de slag kunt. Daarnaast wordt hij met een bijkomende HDMI kabel geleverd voor als de HDMI poort te diep is. Aan de zijkant zijn twee USB poorten en een USB-C poort te vinden. Ook is er aan de andere zijde nog een SD ingang te vinden. Ideaal voor als je snel even data van bijvoorbeeld een camera over wilt overzetten.

Gemaakt Voor Kantoorwerkzaamheden

De Morefine Windows 10 Pro Compute Stick beschikt over de 2.70 GHz Intel J4125 chip met 14nm procestechnologie. Dit is voldoende voor de meeste kantoorwerkzaamheden maar komt voor zware bewerkingsprogramma’s misschien wat  tekort. Het werkgeheugen van deze mini PC is 8GB LP DDR4 RAM en is hierdoor geschikt voor veel bewerkingsprogramma’s

Standaard wordt Windows 10 pro 64bit OS meegeleverd wat eenvoudig in gebruik is in combinatie met deze mini PC. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de computer op een output aan te sluiten en Windows op te starten. De eerste keer duurt het even voordat de computer ingesteld is maar de volgende keren verloopt dit vlot.

De Perfecte Setup

Ook beschikt de Morefine Windows 10 Pro Compute Stick over bluetooth 4.2 en wireless AC. Hiermee koppel je hem eenvoudig en draadloos aan een toetsenbord en muis en heb jij een volwaardige desktop setup klaar. Zeker in combinatie met een portable monitor en draadloos toetsenbord heb je een ijzersterke en volledig draagbare set waarmee je vanaf iedere plek kunt werken.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.