Review: Fritzline© make-up spiegel

Plus- en minpunten

  • Inklapbaar & compact
  • Diameter van 7.5 cm
  • Met LED-verlichting
  • 10x vergrotende spiegel
  • 2 glaspanelen
  • Geen zuignappen aan de onderkant

eze compacte make-up spiegel van Fritzline© is ideaal voor onderweg. Het spiegeltje is namelijk klein, inklapbaar en past dus makkelijk in je tas, rugzak, jaszak of make-up tas. Zo zie je er altijd goed uit, waar je ook bent of heen gaat. Doordat je de spiegel kan inklappen, zal deze minder snel beschadigen. Dit maakt het ook ideaal voor op reis en onderweg.

Het make-up spiegeltje bevat twee spiegels. Waarvan er eentje 10x vergrotend is. Zo kun je de fijnste details in je gezicht zien. En wordt het aanbrengen van make-up super easy.  De normale spiegel zonder vergroting laat het mooie totaal plaatje zien. Zo kun je je make-up super precies aanbrengen en daarna goed controleren.

Je kunt de spiegel ook gebruiken in het donker of om extra goed je gezicht te bekijken. Het make-up spiegeltje van Fritzline© bevat namelijk LED-verlichting met maar liefst drie verschillende sterktes. Deze LED lampjes werken op batterijen. Bijgeleverd is alvast een batterij zodat je het spiegeltje meteen kan meenemen en gebruiken.

De spiegel van Fritzline© heeft een diameter van 7.5 cm en een gewicht van 0,2 kilo. Lekker compact en past overal in. Erg leuk om te krijgen maar ook top om te geven. Het enige nadeel is dat het spiegeltje geen zuignappen aan de onder kant heeft. Je moet het dus vasthouden tijdens gebruik.

Product specificaties:

  • Verpakkingsgewicht: 0.10 kg

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.