Bramble warmwaterkruik

Review: Bramble warmwaterkruik

Plus- en minpunten

  • Lang en snel warm
  • Compact en flexibel
  • Makkelijk in gebruik
  • Inclusief kruikenzak
  • Heerlijk zacht
  • Niet geschikt voor kokend water

Over het algemeen zit er niet heel veel verschil tussen heetwaterkruiken aangezien ze allemaal uit hetzelfde materiaal bestaan en vaak dezelfde vorm hebben. Toch heeft deze kruik een paar unieke eigenschappen.

Allereerst  is deze heetwaterkruik geschikt voor je kindje vanwege de kleine maat die de kruik heeft. Hierdoor zal de kruik niet snel te zwaar worden door het water waardoor het gebruiksvriendelijk is voor de kleintjes. Een ander groot voordeel van deze kruik is het design. De kruik komt inclusief een hele zachte kruikenzak. Je kindje zal het dus helemaal niet erg vinden om lekker tegen de warme en zachte kruik aan te liggen.

Bovendien is de prijs van deze kruik erg laag, zeker omdat er een kruikenzak bij de prijs bij inbegrepen zit. Daarnaast is het een heetwaterkruik, dit betekent dat de kruik flexibel is lang warm blijft en snel warm wordt.

De kruik is tevens makkelijk in zijn gebruik. Vul de kruik voor ongeveer driekwart met warm water. Deze kruik is niet geschikt voor kokend water. Controleer voor gebruik na het vullen of de dop goed op de kruik zit om ervoor te zorgen dat de kruik geen kans krijgt om te lekken.

Een van de weinige nadelen van deze kruik is dat er dus water voor nodig is. Er zal altijd een kleine kans zijn dat de kruik zal lekken, dit is natuurlijk vervelend. In vergelijking tot een pittenzak of elektrische kruik waar je je hier geen zorgen om hoeft te maken.

Product specificaties:

  • Verpakkingsgewicht: 0.49 kg

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.