Review: Robens Elk River

Plus- en minpunten

  • Stormvast
  • Ruimte voor backpack in voortent
  • Aluminium stokken
  • Licht
  • Compact opgevouwen
  • Kleine ventilatiegaten

De Elk River van Robens is een prachtige tunneltent die met 2350 gram een lichte, compacte tent is die je eenvoudig op al je avonturen meeneemt.

Compacte, stormvaste tent

Deze tent van Robens is een compacte 1-persoonstent met een tunnel frame. De twee tentstokken zijn van aluminium gemaakt, hierdoor zijn ze licht en sterk. Dit zie je terug in het feit dat de tent stormvast is. Daarnaast beschermt de tent je niet alleen tegen harde wind maar is ook waterwerend. Het buitenzeil heeft een waterkolom van 3000mm en het grondzeil een waterkolom van 7000mm.

Ruimte voor jou en je backpack

Deze 1-persoonstent is niet super ruim al levert het voldoende ruimte om comfortabel te liggen. Van binnen heeft het een lengte van 275 cm, een breedte van 100 cm en je kunt er dankzij de hoogte van 90 cm ook nog redelijk in zitten. Daarnaast is er in het voorste deel van de tent ruimte voor je backpack en schoenen. Bovendien heeft de tent een extra luifel zodat je buiten kunt koken.

Aan beide zijden van de tent zitten ventilatiegaten. Hierdoor is er stroming van frisse lucht. Toch zijn de ventilatiegaten niet erg groot en laat de ventilatie soms te wensen over.

Opgevouwen is de tent compact: 41 bij 13 cm.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.