Review: Fellowes Powershred 225Ci

Plus- en minpunten

  • DIN-P4 rond de 420 snippers p/minuut
  • Zeer grote opvangbak van 60 liter
  • Geen last van het geluid dankzij SilentShred
  • SafeSense technologie voorkomt verwondingen
  • Automatische terugloopfunctie en standby modus
  • Geschikt voor advocaten en notarissen
  • De hogere prijs is een minpunt

Als je op zoek bent naar een papiervernietiger voor grotere kantoren, dan is de Fellowes 225Ci een zeer goede keuze. Belangrijk is dat deze versnipperaar erg stil is – met een geluidsniveau van 58 dB heb je er nauwelijks last van. Zo werk je rustig door terwijl de 225Ci zonder problemen 24 vellen tegelijkertijd kan vernietigen op veiligheidsniveau DIN-P4.

Anti-jam technologie

De anti-jam technologie die in meer Fellowes papierversnipperaars kan worden gevonden zorgt dat vastzittend papier automatisch wordt doorgetrokken. De papierversnipperaar gebruikt dan extra kracht en duwt het vastzittende papier heen en weer. Zo zorgt de 225Ci ervoor dat het papier wordt gesnipperd en bij de rest komt in de grote opvangbak van 60 liter. Wel zo fijn op de werkvloer, je wilt namelijk niet gaan stressen over een stuk vastzittend papier.

De grote opvangbak van 60 liter zorgt er voor dat op dagen dat er veel documenten worden vernietigd, de papierversnipperaar niet telkens hoeft worden geleegd. Met de wieltjes aan de onderkant is het een simpele rit naar de papierbak en je kan weer verder.

Veiligheidsniveau DIN-P4

Dit niveau van veiligheid is geschikt voor het vernietigen van privacy gevoelige data. Zowel advocaten als notarissen maken gebruik van deze papierversnipperaar.

Met een afkoelperiode van 30 minuten kan de papierversnipperaar niet constant worden gebruikt. Na verloop van tijd wordt deze heet en moet deze afkoelen voordat het versnipperen kan worden hervat.

Met de Energy Savings Mode gaat de 225Ci uit zichzelf in de standby-modus. Wanneer nodig kan je weer snel aan de slag met het apparaat, maar bespaar je wel energie wanneer nodig. Zo hoeft de papierversnipperaar ook minder vaak af te koelen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.