Fellowes Powershred 73Ci

Review: Fellowes Powershred 73Ci

Plus- en minpunten

  • DIN-P4 rond de 420 snippers p/minuut
  • Krachtige motor en vrij stil
  • Vernietigt ook cd's, creditcards, nietjes en paperclips
  • Geschikt voor advocaten en notarissen
  • Anti-jam systeem
  • Uittrekbaar opvangbak en handige wieltjes

Bekroond als onze beste koop en met goede redenen. De Fellowes Powershred 73Ci is een krachtige papierversnipperaar die maar liefst 12 vellen tegelijkertijd aan kan. Deze papierversnipperaar is uitermate geschikt voor middelgrote kantoren dankzij het snelle versnipper proces, de veiligheidsmaatregelen en de hoge bouwkwaliteit.

Papiersleuf met SafeSense technologie. Zodra je vingers te dicht bij de rand komen, dan schakelt de Fellowes zich uit. Soms voelt dit iets te gevoelig aan, maar je hoeft enkel weer op de startknop te drukken en de 73Ci hervat het snipperen.

Het display van de Fellowes is erg simpel: een aan/uit-knop, papier shredden en papier terug omhoog duwen.

De geintegreerde stroomkabel en aan/uit schakelaar. Als je teveel papier in doet, dan gaat er een rood lampje branden. Je kan echter 12 vellen papier tegelijkertijd versnipperen, dus het is een vrij snel proces. Hoe meer papier je in het apparaat doet, hoe langer het duurt. Het versnipperen kost dan extra kracht.

Naast papier kan de Fellowes 73Ci ook cd’s, creditcards en andere passen versnipperen. Deze Fellowes hanteert veiligheidsniveau DIN-P4, waardoor er rond de 420 snippers worden gemaakt bij een vel A4-papier.

Als je het papier verkeerd erin doet, zorgt de jam-proof beveiliging om het papier omhoog te duwen en dan extra hard naar beneden te trekken. Dit slimme proces handelt zichzelf af, zodat je in de tussentijd verder kan gaan met wat je aan het doen was. Ben je niet 10 minuten kwijt met het klungelen om papier uit de machine te trekken, wel zo fijn!

De grote opvangbak met een inhoud van 23 kg zorgt dat je niet telkens de bak hoeft te legen. Bij het legen zelf komen de wieltjes goed van pas, zo rol je de papierversnipperaar eenvoudig naar de papierbak. Kortom, de Fellowes Powershred 73Ci is onze favoriete papierversnipperaar. Een goede prijs, prestatie en van degelijke bouwkwaliteit.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.